Относно провеждането на консултации по предварителния проект за Общия устройствен план на Община Ивайловград, е осигурен публичен достъп до Проектът на Общ устройствен план и Докладът за Екологична оценка, както и приложенията към тях. Документацията е на разположение на заинтересованите страни, в съответствие с изискванията и сроковете, в сградата на община Ивайловград.

 

Във връзка с това, Община Ивайловград напомня, че на 15.05.2017 г. ще се проведе общественото обсъждане от 17.00 часа в стая №307 в сградата на Община Ивайловград.

 

Към момента, в деловодството на Община Ивайловград са постъпили две становища, които предоставяме на вниманието на жителите на общината, като същите ще бъдат обсъдени и в деня на общественото обсъждане.

Всеки работен ден, до датата и часа на провежданото обсъждане, в Община Ивайловград се приемат и писмени мнения, възражения и въпроси, относно ПП ОУП и Доклада за ЕО, както и на ел. поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

СТАНОВИЩАТА ВИЖТЕ ТУК И ТУК